Kořenící směsi pro drobné masné výrobky tepelně opracované

Kořenící směsi a přísady určené jak pro malé a střední výrobny uzenin, tak i pro velké masné závody.
Mezi základní druhy drobných masných výrobků patří:

  • Debrecínské párky
  • Frankfurtské párky
  • Jemné párky
  • Lázeňské cigáro
  • Libové párky
  • Obyčejné párky

  • Ostravská klobása
  • Papriková klobása
  • Spišské párky
  • Špekáčky
  • Trampské cigáro
  • Vídeňské párky

Seznam obsahuje pouze základní druhy. Po dohodě se zákazníkem jsme schopni připravit jakoukoliv směs dle jeho přání a požadavků.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás navštívíme a náš technolog Vám doporučí nejlepší a nejoptimálnější řešení pro Vaši konkrétní masnou výrobu.